San koji je sanjao naš sugrađanin Ernest Bošnjak početkom prošlog veka da od Sombora napravi “fabriku pokretnih slika”, iliti “Holivud u Somboru”, nije postao java, ali se deo sna Bošnjaka ostvario. Bošnjak je tačno pre jednog veka, a tri godine posle prvog bioskopa u našem gradu koga je upravo on otvorio, počeo da snima dokumentarne i kratkometražne filmove. Sto godina kasnije, Sombor je dobio jedan, ali – vredan bioskop.

RADNO VREME I CENA

Radno vreme bioskopa i prikazivanja projekcija je u 16h, 17h, 18h, 19h, 20h, 21h.
Posetite nas i uverite se sami u kvalitet usluga koje pruzamo.

FUTURISTIČKI DIZAJN

Bioskop poseduje salu za gledanje 3D filmova. Dozivite nevakidasnje iskustvo modernih 3D filmova u prijatnom ambijentu naseg bioskopa.Sala bioskopa Narodni raspolaže sa 79 reprezentativnih sedišta polukongresnog tipa. Sala se u zimskom periodu zagreva najsavremenijom tehnologijom, a leti je klimatizovana.

ROĐENDANI

Zakup Caffe Cinema i sale za proslave rođendana u trajanju od 2 sata sa dečjim (crtanim) filmom staje 10.000,00 dinara plus PDV.

ZAKUP SALE

Sala je pogodna za održavanje prezentacija, naučnih skupova, revija, književnih večeri, demonstracija svih vrsta iz oblasti privrede, politike, kulture i umetnosti i slično.

Zakup sale od 1 sat iznosi 6.000,00 dinara plus PDV.

Dali želite više informacija? Ukoliko je odgovor DA: